dimarts, 4 de setembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA INSTA A ELENA BASTIDAS QUE DEMANE QUE LA GENERALITAT PAGUE ELS MÉS DE 5 MILIONS D’EUROS QUE DEU



La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, informa que El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha confirmat que la Comunitat sol·licitarà 3.500 milions d’euros al Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), així com altres 1.000 milions més per a atendre els pagaments relacionats amb els concerts amb ajuntaments.
Aguilar creu que és el moment de posar-se el primer en la cua per a exigir el deute que la Generalitat té amb els ciutadans. Són més de cinc milions d’euros els que El Govern del Partit Popular deu als alzirenys per diverses obres que no ha pagat. Només la peatonalització de la Vila ascendix a més de dos milions i mig d’euros.
Segons Aguilar el deute del Govern Valencià amb  l'Ajuntament és antic, algunes partides són de l’any 2006 i 2007, fet pel qual  alzirenys hem pagat interessos, convertint-nos en la banca privada del Govern Valencià del PP.
La dirigent socialista considera que a més que el President dels Valencians haja demanat el rescat al Govern d’Espanya, també ha d’exigir la necessitat de millorar el finançament autonòmic, ja que tenim necessitats concretes i clares per a resoldre dins del conjunt d’Espanya.
L’edil socialista recorda que "les retallades efectuades per l’Ajuntament d’Alzira han sigut fruit del deute de la Generalitat: pagar l’autobús o pujar les taxes de molts dels serveis que es presta als ciutadans és per culpa que El Govern Valencià ens deu estos diners, que nosaltres li hem pagat per avançat en les obres realitzades en la nostra ciutat. Per tant és necessari ser els primers, és de justícia que El Govern de la Generalitat ens pague el que ens deu".
La responsable socialista anuncia que el seu grup presentarà una moció perquè de forma urgent se sol·licite al Govern Valencià el pagament dels més de CINC milions d’euros que se li deuen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada