dilluns, 24 de setembre del 2012

L’AULA MENTOR D’ALZIRA AMPLIA LA SEUA OFERTA FORMATIVA


L’Aula Mentor d´Alzira disposa de quatre nous cursos en la seua oferta formativa. S’unixen així als 140 cursos diferents que s’oferixen des del seu inici.
Els nous cursos que s’oferixen són el d’Iniciació a Javascript; Aprendre a cuidar en casa a persones en situació de dependència; Elaboració de solucions constructives i preparació de mobles; i el de Seguretat i prevenció de riscos en el magatzem.
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha manifestat: “Des de la posada en marxa de l’Aula Mentor Alzira, prop de 60 persones s’han beneficiat de la seua oferta formativa. El 90% dels/es alumnes són d’Alzira, si bé, també participen veïns/es de la comarca”.
L’Aula Mentor és un sistema de formació a distància dins de l'anomenada Formació Oberta, que proporciona als alumnes l’accés als recursos formatius en línia i a una tutoria personalitzada per Internet. La interacció tutor alumne es realitza a través del correu electrònic i de les ferramentes de comunicació disponibles en la plataforma de gestió i formació del Centre Virtual d’Educació (CVE) del Ministeri d’Educació.
Els cursos Mentor es poden seguir des del domicili de l’alumne o acudint a l’Aula Mentor d’Alzira, ubicada en les dependències d’IDEA. També es posa a disposició dels alumnes un Administrador d’Aula per a solucionar qualsevol incidència que puga sorgir.
Al finalitzar cada curs es fa un examen < l’Aula i, després si s'aprova, s’obté un certificat d’aprofitament del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.
El preu per cada un dels cursos és de 24 euros mensuals. Si bé, la matrícula inicial és de 48 euros (inclou la realització del curs durant 2 mesos), excepte si es tracta d’un curs de 30 hores, en el que la matrícula serà de 24 euros (1 mes de curs).
En l’Aula Mentor d’Alzira els interessats es poden matricular:
de forma presencial: presentant sol·licitud i justificant d’ingrés de la matrícula en IDEA
de forma telemàtica: a través del Procés establit en el Portal de la Ciutadania de l’Ajuntament d’Alzira a què s’accedix a través d’IDEA, www.aulamentoralzira.es.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada