dijous, 13 de setembre del 2012

L’AJUNTAMENT DE CULLERA CONSIDERA DESAFORTUNADES LES DECLARACIONS DE LA JUNTA LOCAL FALLERA


No creiem que siga tan important suspendre un acte que consistix en un sopar amb revetla per a 4.000 persones, quan en els Serveis Socials tenim tots els dies cues de persones demanant ajuda per a la seua manutenció.

Segons informen des de l’ajuntament de Cullera, Amb la situació econòmica actual l’Ajuntament està realitzant un gran esforç per a mantindre totes les ajudes a les diferents entitats Culturals i Esportives de la Ciutat.
Les mateixes fonts indiquen que, les Falles solien eixir beneficiades perquè sempre han cobrat abans que la resta d’entitats, ja que el curs Faller, no coincidix amb el pressupost econòmic anual de l’Ajuntament que va de gener a desembre.
L´Ajuntament explica que, encara que el seu desig és avançar totes les subvencions, la situació actual els obliga a “prioritzar els pagaments”, pel que moralment no creiem que siga acceptable el retardar altres obligacions econòmiques.
Segons informen des de l’Ajuntament de Cullera, "No creiem que siga tan important i alarmista suspendre un acte que consistix en un sopar amb revetla per a 4.000 persones, quan en els Serrveis Socials tenim tots els dies cues de persones demanant ajuda per a la seua manutenció. No obstant això, durant l’actual exercici econòmic l’Ajuntament farà l’esforç necessari per a pagar totes les subvencions compromeses amb les Associacions locals".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada