dimarts, 18 de setembre del 2012

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ ESTALVIARÀ FINS A UN 66% EN LA FACTURA DE l’ENLLUMENAT PÚBLIC AMB LA INSTAL·LACIÓ DE PERETES LEDS


El consistori ja està realitzant proves per a comprovar l’eficiència del projecte

L’Ajuntamentde Benifaió està duent a terme una sèrie de proves en l’enllumenat públic de diversos carrers i avingudes del municipi que consistix a substituir les actuals peretes per altres de tipus leds que permetrà un estalvi econòmic d’un 66%.
El consistori s’ha acollit a la subvenció oferida per la central de compres de la Diputació de València per a poder substituir l’actual enllumenat públic per aquestes peretes que arriben a consumir fins a un 80% menys d’energia que les peretes tradicionals.
L’ús dels llums tipus leds és cada vegada més generalitzat pel seu gran nombre d’avantatges. Tenen una duració major a 50.000 hores, una ràpida encesa, no contenen gas ni tampoc mercuri ni els seus derivats, per la qual cosa no resulten contaminants en la seua destrucció, sense oblidar el seu baix cost en la reparació o substitució.
A més destaquen també per la seua eficiència a l’oferir una important lluminositat, major encara si és comparada amb els llums incandescents i halògenes i una garantia d’ús de cinc anys.
Després de la valoració de material i garanties per part dels tècnics municipals la previsió és que en el mes de novembre comencem la substitució total de les peretes en tot l’enllumenat públic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada