dilluns, 3 de setembre del 2012

LA BANDA DE TAMBORS DE LA JHHCC D’ALZIRA PROMOCIONA LA FIRA DIKÉ


Alzira participarà este dissabte, 8 de setembre, d’una activitat promocional del Saló Internacional de Patrimoni, Béns i Itineraris Religiosos, DIKÉ, que se celebra el 14, 15, 16 i 17 de setembre en Fira València. Ho farà amb una exhibició de la Banda de Tambors de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d´Alzira, en la Plaça de la Mare de Déu de València.
L’exhibició tindrà lloc a les 12 hores. Fins allí es desplaçaran tres autobusos d’Alzira per a participar-hi. Ho faran conjuntament amb un autobús que es desplaça des de l’Alcora, població que ha acollit enguany la Tamborada Nacional.
El regidor de Fires, Festes i Turisme, Rafa Fita, ha destacat: “Com a seu que és Alzira de la Tamborada Nacional de 2013, era necessari que mostràrem el nostre potencial. Més quan la nostra Tamborada està declarada com Bé d’Interés Cultural Immaterial de la Comunitat Valenciana i està a l’espera que abans de final d’any es faça pública la seua inscripció o no, juntament amb la de 16 ciutats espanyoles més, en La Llista Representativa del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO”.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada