dijous, 13 de setembre del 2012

AQUEST DIUMENGE COMENÇA LA PRIMERA ETAPA DE LA RUTA DELS MONESTIRS-EL PAS DEL POBRE



L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Turisme, ha organitzat per a aquest diumenge, 16 de setembre, la primera etapa de la Ruta dels Monestirs- el Pas del Pobre, que va de Gandia fins al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba a Alfauir.
A les 9 hores del matí, està prevista l’eixida des de la Plaça del Regne. Els autobusos arreplegaran als participants, que s’hagen inscrit prèviament, i els portarà fins a Gandia. Després de recórrer el centre històric, passaran per Almoines fins a arribar al Real Monestir de Sant Jeroni de Cotalba situat en el terme municipal d’Alfauir. Un Monestir que s’alça sobre l’altell de Cotalba en un entorn natural privilegiat, a uns huit quilòmetres de Gandia, en la comarca de la Safor.
La Ruta dels Monestirs consta de cinc etapes. A fi de facilitar el recorregut, l’Ajuntament d’Alzira, organitza cinc eixides dominicals que van des de setembre fins a gener. A la primera que es realitzarà aquest diumenge, li seguiran:

21 octubre, Alfauir – Corpus Christi a Llutxent.
18 novembre, Llutxent – Santa Maria de la Valldigna a Simat.
9 desembre, Simat – Santa Maria d’Aigües Vives en La Barraca- La Casella.
20 de gener de 2013, La Casella – Nostra Senyora de la Murta – Alzira.

Les eixides es realitzen amb autobús des d’Alzira fins al destí d’inici d'etapa i, una vegada finalitzada l’etapa, de nou es torna amb autobús a la capital de la Ribera Alta.
Les inscripcions començaren el dia 1 de setembre i estaran obertes fins al final de les 5 etapes. Els interessats han d’acudir al Museu Municipal (C/ Sant Roc, 16) enviar un e-mail a museu@alzira.es o cridar al telèfon 962 017 649. També a través de l’Oficina Tourist Info Alzira (Plaça del Regne s/n), a través de l’e-mail alzira@touristinfo.net o cridant al telèfon 962 419 551.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada