dilluns, 17 de setembre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA LA DEIXADESA DEL GOVERN DEL PP DAVANT DELS SOLARS PLENS DE MALA HERBA



La portaveu dels socialistes, Isabel Aguilar, manifesta que els veïns del carrer Diego Almagro, a la barriada de L´Alquerieta, es queixen de la brutícia que existix en un solar que és propietat de l’Ajuntament i que actualment està ple de restes d’obra, mala herba i runes.
Aguilar ha pogut constatar aquest fet i s’ha de tindre en compte que el solar està prop del col·legi de la Sagrada Família, per tant s'hauria d’arreglar i especialment retirar les runes perquè no generen cap tipus de molèstia, com la presència de rosegadors i altres animals.
La socialista denúncia que en els últims anys s’han produït multitud de denúncies per la proliferació de mala herba i brutícia en parcel·les sense edificar, situades en diferents punts del nucli urbà i aquesta, especialment, per ser de propietat municipal hauria de complir molt més les normes.
Aguilar assenyala que és evident que l’Ajuntament s’ha desentés del solar, la brutícia que  acumula està omplint la zona d’insectes, rates i males olors. El més greu és que està creant un problema de salut pública que afecta la vida diària dels veïns.
La dirigent socialista assegura que" no cessarem en el nostre interés d’exigir al Partit Popular i a La Sra. Bastidas que facen complir les ordenances i millore la qualitat de vida dels veïns dels nostres barris. En el pròxim ple demanarem per escrit que el solar es netege de restes d’obra, mala herba i runes, pel bé de tots".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada