dilluns, 17 de setembre del 2012

ALZIRA PARTICIPA EN EL SALÓ INTERNACIONAL DE PATRIMONI, BÉNS I ITINERARIS RELIGIOSOS DE VALÈNCIA




Alzira ha participat amb èxit en el Saló Internacional de Patrimoni, Béns i Itineraris Religiosos. Una Fira, coneguda com DIKÉ, que s’ha celebrat en Fira València durant el cap de setmana i que es clausura hui.
A més de promocionar les seues rutes turístiques, sobretot aquelles relacionades amb la devoció de diferents sants, com la Ruta dels Monestirs, la Ruta Bernardina, així com el Real Santuari de la Mare de Déu del Lluch; en esta Fira, Alzira ha promocionat la seua Setmana Santa.
El Pas de la Germandat de Cavallers del Sant Sepulcre ha estat present en aquesta Fira, així com diferents confraries i germandats de la localitat i un manto de la Mare de Déu de la Soledad. Un dels moments més importants de la participació d’Alzira en aquest Saló, va ser el dissabte a les 17 hores, amb la processó del pas del Sant Sepulcre per dins de la fira. Ho va fer acompanyat per la seua Banda de Tambors i dos relleus de portants.
Mentres el Sant Sepulcre eixia en processó per aquest Saló, alguns dels membres de la Banda de Tambors de la JHHCC de la Setmana Santa d’Alzira participaven en una exhibició a la Fira Medieval d’Albalat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada