dilluns, 17 de setembre del 2012

ALZIRA HA ACOLLIT UN TALLER PRÀCTIC SOBRE NOVETATS LEGISLATIVES EN MATÈRIA DE PERSONAL EN L’ADMINISTRACIÓ LOCAL


El MUMA ha acollit un Taller Pràctic sobre novetats legislatives en matèria de personal en l’administració local, organitzat per l’Associació Valenciana de Tècnics de Personal en l’administració local.
El regidor de Personal de l’Ajuntament d’Alzira, José Luis Palacios, ha sigut l’encarregat d’inaugurar les jornades, juntament amb la presidenta de l’Associació Valenciana de Tècnics de Personal en l’administració local, l’alzirenya Mila Ortiz.
Palacios ha destacat la importància d’aquest tipus de jornades “ja que aposten per la formació i la unificació de criteris professionals. Ha sigut un èxit d’assistència, ja que han participat tècnics de 65 ajuntaments de tota la província”.
El Taller ha comptat amb diferents exposicions. La primera d’elles ha estat a càrrec de Víctor Almonacid, secretari general de l’Ajuntament d’Alzira, titulada “Breu relació de novetats en matèria de funció pública en LPGE, Reforma Laboral i RDL 20/2012”.
Mila Ortiz, cap de RRHH de l’Ajuntament d’Alzira, ha sigut l’encarregada d’abordar una exposició sobre Permisos i llicències.
El cap de RRHH de l’Ajuntament de Petrer, Mª Ángeles Poveda, ha abordat el tema de Retribucions i pagues extraordinàries.
Sobre la Prestació per malaltia ha parlat Ignacio J. Rosado, Cap de RRHH de l’Ajuntament de Quart de Poblet. L’última intervenció ha sigut la d’Amparo Mateu Cerdà, directora d’Organització i RRHH de l’Ajuntament de Xàtiva que ha basat la seua exposició en les Novetats en matèria de jubilació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada