dimarts, 21 d’agost del 2012

PSOE D’ALZIRA APLAUDIX LA DECISIÓ QUE PERMET ALS CIUTADANS SOPAR EN LA MUNTANYETA



La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera que el que ha anunciat hui el regidor de Medi Ambient, Enrique Montalva, és una bona notícia. 
Aguilar creu que la decisió ha sigut sensata i ara el que ha de fer és, sense demora, llevar els cartells, demanar disculpes i deixar que els alzirenys este estiu gaudisquen i no intenten imitar la seua companya de partit la Sra. Fabra, amb la de la famosa frase “Que es foten!” perquè això és el que estaven donant a entendre no respectant als ciutadans.
La dirigent socialista es mostra satisfeta per la  tasca que han desenvolupat els alzirenys amb les seues protestes que han instat a Sra. Elena Bastidas perquè anul·lara la decisió.
Segons Aguilar en esta ocasió s’ha demostrat que amb la unió dels ciutadans els nostres governants mai podran fer el que els vinga en gana. “Governar no és imposar, és estar al costat dels alzirenys i sobretot contemplar sempre les seues necessitats”.
Aguilar manifesta que molt al contrari de les manifestacions realitzades hui pel brusc regidor de Medi Ambient, a l’afirmar que el PSOE i el seu portaveu han mentit, és la mostra que este senyor, és un mal polític ja que allò normal era reconéixer el seu error i disculpar-se davant dels alzirenys.
Els socialistes volem agrair als centenars de ciutadans, que han protegit la iniciativa per mitjà de firmes en la xarxa social i e-mails directes a la Sra. Elena Bastidas, ja que han aconseguit que per primera vegada que “el Partit Popular, doble els genolls i faça cas als ciutadans. Este és el principi d’un bon camí, perquè l’únic objectiu del Partit Socialista és que guanye la gent”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada