dimarts, 14 de maig del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ FIRMA UN CONVENI PERQUÈ JÓVENS AMB CARNET JOVE DISPOSEN D’UN 10% DE DESCOMPTE EN ACTIVITATS CULTURALS I ESPORTIVES


  L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Joventut, ha firmat este matí un compromís d’adhesió amb la Direcció General de Joventut pel qual els jóvens que disposen o que adquirisquen el carnet jove podran disposar, a més dels avantatges propis que oferix este d’uns descomptes aplicables en les activitats culturals i esportives que es desenvolupen en la localitat.
El DG de Joventut, Marcos Sanchis i l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García han sigut els encarregats de firmar este compromís d’adhesió; junt amb el regidor de Joventut del consistori, Adrián Palmero, el qual ha donat inici a l’acte.
En concret els descomptes arribaran fins al 10% de descompte sobre el valor establit. Així doncs, des d’ara els jóvens que disposen de carnet jove podran disfrutar de fins a un 10% en el preu de de les entrades i abonaments del teatre municipal, 10% en activitats subjectes al conveni i organitzades per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Algemesí i també un 10% en l’abonament del poliesportiu municipal d’Algemesí així com en la resta d’instal·lacions esportives públiques del municipi.
Per la seua banda, la Direcció General de la Joventut i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) es comprometen a facilitar, a través de la Xarxa d’Informació Juvenil de la Comunitat Valenciana, la distribució de la informació i del material promocional emés pels servicis municipals en suport informàtic. De la mateixa manera, es donarà d’alta a l’Ajuntament d’Algemesí en la base de dades del programa del Carnet Jove de l’IVAJ.GVA JOVE i es comprometen a publicar en la pàgina web de l’IVAJ.GVA JOVE els diferents descomptes de l’ajuntament així com les dades identificatives d’este.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada