diumenge, 3 de març del 2013

ALZIRA INICIA ELS ACTES CONMMEMORATIUS DEL DIA INTERNACIONAL PELS DRETS DE LA DONA



 Este diumenge, 3 de març, a les 12 hores, en la Plaça Major d’Alzira, hi haurà una concentració amb motiu del Dia Internacional pels Drets de les Dones, 8 de març. Convocada per l’Ajuntament d’Alzira i el Grup de Debat per la Igualtat, es llegirà un manifest i es rendirà un particular homenatge a les dones i els hòmens que han lluitat per la igualtat al llarg de la història. A més els més menuts podran disfrutar d’activitats preparades per a ells.
El dimecres, 6 de març, a les 15:30 hores, en el CIPFP Luis Suñer, en l’aula d’audiovisuals, se celebrarà una xarrada col·loqui amb el títol de “La desigualtat. Un risc laboral”, a càrrec de Raquel José Chafer, agent d’Igualtat de l’Ajuntament. A les 19 hores, en el MUMA, tindrà lloc la projecció del curtmetratge dirigit per Roser Aguilar titulat “Ara no puc”, premiat en la VI edició del concurs “Curtmetratges per la igualtat 2012”, organitzat per l’Associació per la coeducació i patrocinat per l’IVAC i la Conselleria de Justícia i Benestar Social. En esta activitat col·labora l’Associació Grup de Debat per la Igualtat.
El dijous, 7 de març, a les 18 hores, en la Casa de la Cultura, l’Ajuntament d’Alzira concedirà la Insígnia d’Igualtat a María Peiró. Una insígnia concedida per la seua lluita pels drets de les dones i per la seua decisiva contribució en la introducció de l’educació en la igualtat en les aules.
El dimarts 26 de març, a les 18:30 hores, en el Centre Integrat Públic de Formació Professional Luis Suñer, donaran inici els cursos d’habilitats domestiques, que tindran una duració total de 50 hores. Les classes seran els dimarts i els dijous de 18:30 21:30 hores. El preu d’inscripció serà de 20€.
Per a finalitzar el conjunt d’activitats, el dimecres, 27 de març, a les 18:30 hores, en el MUMA, la professora Empar Bria Pelufo, de l'IES Arabista Ribera de Carcaixent farà un passeig per la biografia i la poesia de Maria Mercè Marçal, acompanyada d’un recital poètic a càrrec d’un grup d’alumnes d’este centre. Organitza el Club de Lectura… amb ulleres lila i col·labora el Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada