divendres, 3 d’agost del 2012

JUAN ANTONIO GIL, DEL ATLETISME MURCIA, I IRENE PALOMARES, DE L'ALCÚDIA, S'IMPOSEN EN LA 16ª VOLTA A PEU ANTELLA 2012



Juan Antonio Gil Martínez (27'15"), del C. Atletismo Murcia, i Irene Palomares (37'09"), del C.A. l'Alcúdia, s'adjudicaren la victòria en la 16ª Volta a Peu Antella que, organitzada per la Regidoria d'Esports en col·laboració amb el CEC Antella, va reunir al voltant de 700 esportistes de totes les edats en aquest municipi turístic. Juan Antonio Gil, que corria per primera vegada en aquesta prova del Circuit Ribera de Xúquer, va declarar que se sentia "molt satisfet" per la victòria. "La cursa m'ha sorprès de forma positiva. Amb paisatges diferents, trams especialment durs i, al mateix temps molt bonics, especialment els quilòemtres finals per la vora del riu Xúquer".
Gil va anunciar que participarà si pot a la pròxima edició de la Volta a Peu Antella. En categoria absoluta masculina, trenta segons després del atleta murcià, va creuar la meta Jesús Descals (27'45"), del CA l'Alcúdia, i Miguel Moratalla (27'51").
Pel que fa la categoria absoluta femenina, la victoria va ser per a Irene Palomares, seguida de Pura Giménez (37'14"), del CD UPV, i de Mª Paz Lozano (39'23"), del Tortuga d'Algemesí.
Respecte als atletes locals, on participaren 32 esportistes d'Antella, les dos primeres places foren per a Antonio Piqueres, Paco Grau i Joan Lluís Vañó, respectivament, tots ells del CEC Antella, mentre que a la categoria local femenina Amparo Correas, Cristina Juan i Tere Micó foren les tres primeres classificades.
En al·leví femeni, Teresa Guerrero (del Rabosa), Marina Pons (de Xàtiva) i Patricia Alacacreu (del C. Murciélago València) aconseguiren els tres primers llocs per aquest ordre, mentre que en infantil masculí, la victòria fou per a Gerard Manson (CA la Ribera), Miguel Gómez (Silla) i l'esportista independent Cristofer Sánchez.
Finalment, en categoria cadet masculí, Álvaro Zaragozá, del Club Natació Alzira, es va imposar amb molta rotunditat al segon classificat, Toni Meneses, foren els guanyadors. En al·leví masculí, els tres primers van ser Marc Doménech, Alex Benavent i Josep García. En Infantil femení la victòria va ser per a Clara Doménech qui s'imposà sobre Maria Pérez.
En cadet femení, Esmeralda Nervas i Raquel Dolç, foren les guanyadores. L'organització calcula que al voltant de 700 atletes participaren finalment a la prova de 8 quilòmetres de distància per un circuit que discorria pel casc històric d'Antella, i les hortes i muntanyes de la marge esquerra del riu Xúquer al seu pas per este municipi turístic de la Ribera.
Encara que hi figuraven 480 inscrits, al menys dos centenars d'aficionats decidiren a última hora córrer de forma lliure la carrera popular d'Antella, on també es van celebrar proves per a les categories barrufet, pre-benjamí i benjamí. La 16ª Volta a Peu Antella formava part enguany del Circuit CRM Ribera de Xúquer. L'organització es manifesta molt satisfeta amb el resultat de la prova pel que fa la participació.
Les inscripcions per a participar van quedar tancades diumenge passat, amb més de 480 aficionats inscrits, si bé molts aficionats decidiren participar per lliure en la prova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada