divendres, 3 d’agost del 2012

NETEJA DE BARRANCS, CAMINS I PARATGES A ALZIRA


S’han contractat 120 desocupats

Alzira ha iniciat les tasques de neteja de barrancs, camins i paratges en tot el terme municipal. Açò ha sigut possible gràcies a la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), pertanyent al Ministeri d’Ocupació i Serveis Socials. Aquest organisme ha aportat el finançament que ha fet possible la contractació de 120 desocupats del municipi. Els treballs, que es duran a terme al llarg del mes d’agost, consistiran principalment a millorar el drenatge dels llits, a adequar camins rurals i parcel·les municipals, a eliminar abocadors incontrolats i a millorar els espais mediambientals de major interés.
El pla, que porta el nom de “Condicionament i millores per a desenvolupament rural a Alzira”, ha sigut subvencionat pel SEPE amb 143.977 € en aquesta primera fase. Per a dur a terme les tasques s’han contractat 2 encarregats, 20 capatassos i 98 peons.
La Direcció de l’Obra anirà a càrrec del Departament Tècnic de la Secció d’Agricultura i Medi Ambient, amb el suport de la Secció Rural de la Policia Local de l’Ajuntament d’Alzira. En paraules del regidor delegat de l’àrea, Enrique Montalvá: “Es tracta d’una ajuda molt important. D’una banda ens va a permetre contractar 120 desocupats del sector agrícola de la nostra localitat durant el mes d’agost. D’altra banda, els treballs serviran per a realitzar tasques de gran importància. Entre elles la més urgent és la de la neteja de barrancs, la qual cosa és fonamental per a estar preparats de cara a la temuda gota freda i l’augment de precipitacions habitual, que sol produir-se després de l’estiu”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada