dimarts, 7 d’agost del 2012

JORDI MAJOR EXIGIX A ERNESTO SANJUÁN QUE COORDINE MILLOR EL DISPOSITIU CONTRA LA VENDA IL·LEGAL DE CULLERA

                                                                                                                               Foto: Jordi Piris

Major: “els comerços locals són els grans perjudicats perquè a la baixada del consum se li unix este fenomen que està perjudicant les vendes”
El portaveu municipal considera que la desorganització de l’equip de govern perjudica el comerç local

El portaveu municipal del Grup Socialista en l’Ajuntament de Cullera, Jordi Major, ha exigit hui a l’alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuán, “una millor coordinació del dispositiu contra la venda il·legal” que aquest estiu ha experimentat un creixement preocupant en el municipi i ha generat una certa alarma social.
Que augmente els efectius policials i no deixe que vagen quatre agents sols. Que cree un pla d’actuació més efectiu” afirma el portaveu socialista.
Major considera “sorprenent” l’actitud del primer edil en aquest assumpte, de qui ha dit està actuant amb “una absoluta i esbalaïdora desorganització”. Mentrestant, “els comerços locals són els grans perjudicats perquè a la baixada del consum per la crisi se li unix este fenomen que està perjudicant les vendes en els negocis de Cullera”, ha afegit.
Si a això li sumem la pujada de l’IVA a partir de setembre, el balanç final d’enguany serà desastrós per al sector”, ha denunciat.
Jordi Mayor
El líder socialista lamenta que l’equip de govern “no haja previst amb antelació el dispositiu de vigilància necessari per a evitar que la zona marítima estiga plena de venedors il·legals i haja actuat com sempre tard i mal”, fet que al seu entendre “també perjudica greument la imatge turística de Cullera i condemna al tancament de molts negocis i a l’acomiadament de treballadors”.
Es irònic que es vagen a gastar 60.000 euros en un cartell il·luminat per a, suposadament, promocionar la imatge turística del municipi i no es preocupen de quelcom tan bàsic com fer complir la legalitat en la platja”, ha criticat.
D’altra banda, ha apuntat, “estan permetent que els venedors il·legals, que són l’última anella d’una llarga cadena mafiosa, siguen explotats per aquells que tenen interessos espuris i s’aprofiten de les penúries i necessitats que passen estos immigrants”.
El portaveu municipal creu que tot aquest desastre “és conseqüència, una vegada més, de la nefasta gestió del PP en l’Ajuntament de Cullera”. “No contents d’arruïnar al consistori, amb cada decisió que prenen l'afonen encara més i també amb les que no prenen”
Finalment, Jordi Major ha expressat la seua solidaritat amb els agents de la Policia Local, als que s’està sotmetent a una pressió brutal. “Estos professionals no tenen la culpa de la mala organització de l’alcalde i del seu govern incompetent i mereixen un tracte millor”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada