dimarts, 7 d’agost del 2012

EL REGIDOR D’ESPORTS D’ALZIRA, MANUEL NEBOT ES REUNIX AMB EL NOU PRESIDENT DE LA UD ALZIRA


Aquest matí, el regidor d’Esports, Manuel Nebot, i el nou president de la UD Alzira, Javier Pérez, han tingut una primera presa de contacte després d’haver sigut aquest últim triat com a nou president del club de futbol.
En el transcurs de la reunió, ambdós han tractat de consensuar i planificar els punts més importants de l’actualitat del club. Alguns temes han sigut l’Escola de Futbol Base, el conveni entre la UD i l’Ajuntament sobre l’estadi, o la planificació del primer equip, entre altres.
Respecte a l’Escola, ambdós dirigents han coincidit en la necessitat de canviar el model de gestió amb l’objectiu de prioritzar, en paraules d’ambdós, “una de les millors pedreres de tota la província”.
Pel que fa al conveni de cessió de l’estadi Luis Suñer entre l’Ajuntament i la UD, ambdós han acordat continuar complint amb la vigència actual.
I pel que fa al primer equip, Javier Pérez li ha transmés a Nebot, que el projecte que el seu equip té, està basat en l’execució d’un pressupost auster i la priorització de la contractació i la col·laboració de gent de la casa. Tot això amb l’objectiu marcat de salvar la permanència en 3a divisió.
La reunió ha transcorregut en un ambient cordial, en el qual Nebot ha traslladat al nou mandatari de la UD Alzira “tota la col·laboració possible des de l’Ajuntament, de cara a salvaguardar la continuïtat d’una institució més d’Alzira, el seu club de futbol amb més solera”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada