divendres, 31 d’agost del 2012

DETINGUT UN VENEDOR AMBULANT A CULLERA COM A PRESUMPTE AUTOR D’ATEMPTAT, AMENACES I INSULTS A UN POLICIA LOCAL


El passat dia 27 d’Agost va haver de ser assistit en el Servei d’Urgències del Centre de Salut, un dels Agents de la Policia Local de Cullera destinats a la prevenció de la venda ambulant il·legal, que va ser atés per contusions en el braç i la monyica, produïdes en el transcurs d’una intervenció al Passeig Marítim al voltant de les 23:00 hores.
La intervenció es va produir quan la patrulla de què formava part l’Agent va detectar com cinc venedors ambulants estaven realitzant la venda de rellotges, ulleres, bosses de mà i altres productes presumptament falsificats, quan es van  retirar del lloc molt de pressa en advertir la presència dels Agents.
Minuts després, es va detectar la presència d’un dels venedors en una barana d’un dels accessos a la platja, el qual va ser requerit per a la seua identificació. El venedor va ser reconegut com una persona que s’estava dedicant no sols eixe dia, sinó altres anteriors, a l’exercici de la venda ambulant il·legal.
Al ser requerit per a la seua identificació el venedor va espentar l'agent per mitjà d’un fort colp que el va fer caure a terra i així es va produir les esmentades lesions.
El venedor ambulant va ser identificat posteriorment com W.M., natural de Senegal, de 37 anys, amb domicili a Cullera. Va ser presentat en qualitat de detingut en el Lloc Principal de Cullera, on es va continuar amb la instrucció de les diligències corresponents.


CONFISCACIÓ DE GENERE

A la vesprada del 29 d’agost, van ser confiscades diverses peces de roba falsificades dins dels serveis policials destinats a la prevenció de la venda ambulant al Passeig Marítim. Les peces van ser confiscades a l’identificat com S.B., de nacionalitat senegalesa, el qual era portador d’un total de quinze camises i polos possiblement falsificats de conegudes marques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada