divendres, 31 d’agost del 2012

EL PERELLO I EL MARENY ANUNCIEN UNA MANIFESTACIÓ EN SUECA SI CAMPILLO NO COMPLIX L’ACORD PLENARI


Mareny de Barraquetes
En la sessió plenària de l'Ajuntament de Sueca, del 2 d'Agost es va aprovar la polèmica Moció presentada pels grups Socialista i Populars, amb la finalitat d'acabar amb la problemàtica sobre el finançament de les Entitats Locals Menors de El Perelló i Mareny de Barraquetes i que en el seu primer punt constava la creació d'una comissió de treball en què estarien inclosos tots els grups polítics i les Entitats Menors, abans del dia 15 de Setembre, termini més que raonable. Ara com ara,  encara no s'ha convocat aquesta comissió. 
El Perelló
Les Entitats Menors i el grup Popular, s'han dirigit recordant-li per escrit a l'Alcalde de Sueca, perquè complisca la Moció, abans de la seua data de caducitat el 15 de setembre.
Recordem que el senyor Campillo, va manifestar una i mil vegades, que són les Entitats Menors, els que “NO es volen reunir i que prefereixen anar als contenciosos”.
Davant d'aquesta falta de talant, d'ètica i democràcia, els Presidents-Alcaldes de El Mareny i de El Perelló, anuncien mobilitzacions que tindran lloc, si abans del 5 de Setembre no són convocats a l'esmentada comissió. Per a començar tindrà lloc una manifestació que començarà al C/ Mar - Sequial, per a finalitzar amb una cacerolada a la Plaça de l'Ajuntament.
Es mobilitzaran tants autobusos com facen falta. En la pancarta de capçalera resarà: “CAMPILLO, SOLTA EL MOS I NO SIGUES PILLO".
En un altre sentit els Presidents-Alcaldes de El Perelló i El Mareny, volen agrair a la ciutadania de Sueca, la massiva participació que han tingut recolzant amb les seues firmes la permanència de les Entitats Locals Menors i la comprensió que han tingut després del ple ordinari d'Agost, on pareix que han comprés la reivindicació del finançament on només es pretén que el 75% del que recapta Sueca, en concepte d'impostos de El Perelló i El Mareny siga transferit per a cobrir les seues necessitats. El 25 % restant, que es quede a Sueca, en concepte d'altres despeses.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada