dimecres, 4 de juliol del 2012

L´ASSOCIACIÓ DE SERVEIS I COMERÇ DE SUECA ARRIMA´T PRESENTA EL “COMERÇ A CEL OBERT”



l’Associació pretén “que els comerços i empreses de Sueca isquen al carrer per a acostar-se al consumidor”

L’Associació de Serveis i Comerç de Sueca, Arrima’t, ha presentat una nova iniciativa amb la qual pretén potenciar les vendes en el municipi, aquesta vegada, a través del “Comerç a cel obert”.
El projecte consistix a “potenciar les compres en els comerços de Sueca durant els mesos de juliol i agost. D’aquesta manera, des d’Arrima’t confien que els possibles consumidors coneguen millor l’oferta comercial i de serveis del municipi. Per a això, l’associació instal·larà tots els divendres de l’estiu, de 9 a 13.30 hores, a la plaça del Santíssim Crist, una exposició de tots eixos productes, una espècie de fira, en la qual tots els estands oferiran una mateixa imatge.
Entre els tipus d’establiments que participaran, es troben: botigues de roba, sabateries, assegurances, articles esportius, jardineria, impremtes i papereries, parafarmàcia, òptica, perruqueria, manualitats, etc.
Segons explica el president de l´associació Tony Landete, “Igual que hem fet amb la fira Sueca Outlet, amb la Passarel·la de Moda i Comerç, la Piràmide Comercial i tot el que se’ns ocorre dia a dia, l’objectiu és que la gent ens conega i vullguen entrar en els nostres comerços”. Des de l’Associació, consideren que aquesta iniciativa beneficiarà també al Mercat Municipal, per la seua proximitat, “podem crear una sinergia, perquè atraurem gent a la porta del Mercat, perquè entre i consumisca també tots els productes que allí es venen. Crec que és beneficiós per a totes les parts”.
El president d’Arrima’t ha anunciat que, si la iniciativa funcionara, es podrien plantejar ampliar-la als dissabtes a la vesprada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada