dimecres, 4 de juliol del 2012

CONCLOU LA V EDICIÓ DE CARCAIXENT CONTA!!


El passat dissabte 30 de juny, a la Plaça del Llimeral de Carcaixent, tingué lloc la cinquena edició del certamen de contacontes en català: Carcaixent conta!!, organitzada pel Casal Jaume I-Grup Arrels i el Bloc-Compromís, de Carcaixent.
Al llarg d'aquestes cinc edicions han participant una vintena de narradors i narradores de totes bandes, fins i tot  s'hi han desplaçat des de Castelló, Girona o Tarragona, a pesar que la seva participació és completament de bades, a expenses de guanyar o no qualsevol dels dos premis de cada edició. Si bé, també està l'alicient que puga donar-se el cas, com ja ha ocorregut, que altres entitats els contracten.
Enguany s'ha donat la circumstància que totes les narradores eren dones, i que a més a més participaven per separat una mare i filla, fidels espectadores del certamen i que han decidit participar-hi activament, sense importar-los el guany econòmic.
També la guanyadora d'enguany, Mercè Palací, s'engrescà en aquesta tasca en la qual havia format  part del públic d'altres edicions. I Rosella Tormo, que l'any passat no pogué participar-hi no ha volgut deixar passar aquest any sense fer-ho, aconseguint el segon premi amb el seu conte inventat per a l'ocasió.
En resum, una vesprada a l'aire lliure, en què tothom gaudí de la tradició oral en la nostra llengua, i on tenen cabuda majors i grans. 
Podeu visitar la galeria fotogràfia de l'esdeveniment en el següent enllaç: V Edició Carcaixent Conta 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada