dijous, 19 de juliol del 2012

EL GRUP NIUS DE NIT D’ALGEMESÍ DISPUTA LA SEMIFINAL DEL CERTAMEN MUSICAL SONA LA DIPU


El grup Nius de Nit disputarà una de les semifinals del certamen musical Sona la Dipu. Els algemesineses actuaran dissabte que ve 21 de juliol en la plaça Major d’Alzira dins del concurs provincial i junt amb els grups John Scott i The Hawks, mentres que actuaran en qualitat d’invitats Lori Meyers i Limbotheque.
La Diputació de València, a través d’un jurat format per sis professionals del món de la música, el sector discogràfic i l’organització, ha triat a este grup d’Algemesí per a actuar en la semifinal que se celebra a Alzira dins d’esta quinta edició del Sona la Dipu pop-rock.
Per al grup Nius de Nit, “és una bona oportunitat per a arribar a molta gent i donar-se a conéixer en diversos mitjans del món musical”. Per això, des que van conéixer la notícia del seu passe a semifinals del certamen musical el grup ha treballat per a oferir un concert de presentació amb cançons plenes de ritme.
Ha sigut una sorpresa que no esperàvem i que ens dóna molt ànim i un impuls per a continuar somiant amb el projecte que fa uns anys vam emprendre”, comenten els membres del grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada