dijous, 19 de juliol del 2012

ALZIRA ACULL ESTE DISSABTE EL CONCURS SONA LA DIPU


El passat dimecres 18 de juliol es va presentar a Alzira el concurs Sona la Dipu Pop rock que tindrà lloc este dissabte, 21 de juliol, a les 23 hores, en la Plaça Major d’Alzira. L’actede presentació ha estat a càrrec del regidor de Fires i Festes, Rafa Fita, del diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, i del director de Sona la Dipu, Paco Barberá.
Fita ha agraït a la Diputació “el fet de comptar novament amb Alzira per a realitzar un d’estos concerts i, més encara, amb un grup local com a cap de cartell. Este tipus de concursos són molt importants per a grups novells que volen obrir-se un buit en la música. Esta és una molt bona oportunitat”.
Este pròxim dissabte, Alzira acollirà la sexta i última semifinal del concurs, que ja va per la seua quinta edició. Els grups que concorren a esta última semifinal són John Scout, Nius de Nit i The Hawks. Un concurs que comptarà amb les actuacions del grup local Limbotheque (guanyador d’una edició d’este concurs) i Lori Meyers, com a caps de cartell. Dels tres grups que concursen este dissabte, eixirà l’últim semifinalista que es mesurarà a altres 5 grups en la final, que se celebra el 28 de juliol en Silla. Tres grups es proclamaran vencedors i tindran l’oportunitat de gravar un disc i fer un total de 6 actuacions al llarg de l’any sufragades per la Diputació.
En estes cinc edicions del concurs s’han realitzat un total de 120 concerts per tota la província de València. 400 grups valencians, 2.500 persones comptant als membres de cada grup, han participat del mateix i 600.000 persones han acudit a cada una de les cites del concurs i concerts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada