dimecres, 18 de juliol del 2012

ALMUSSAFES ACULL EL CAMPIONAT D´EUROPA DE COTXES TELEDIRIGITS DE MAJOR ESCALA


Participants d'Àustria, Bèlgica, Portugal i Dinamarca, entre altres, es donen cita en la població riberenca

El circuit de Seguretat Viària i Automodelisme de la localitat d'Almussafes ha sigut triat per la Federació Europea de cotxes de radiocontrol per a la celebració de l'edició 2012 del Campionat d'Europa de cotxes teledirigits en la modalitat escala U/5 Gran Escala. Un total de 111 competidors de tota Europa es donen cita a Almussafes des de diumenge passat dia 15 i fins a dissabte que ve 21 d'este mes, per a alçar-se amb el títol de campió. Per segona vegada en la seua història, el club organitza una cita europea, atés que en el 2008 va acollir el campionat en la modalitat escala 1/8 Pista Gas, que va congregar a 141 esportistes.
L'associació d'Automodelisme Autet d'Almussafes organitza, per segona vegada en la seua història, un Campionat d'Europa de cotxes teledirigits. L'esdeveniment esportiu es desenrotlla en el Circuit de Seguretat Viària i Automodelisme d'Almussafes, situat en el Polígon Industrial Joan Carles I, des de diumenge passat 15, jornada que va marcar l'inici dels entrenaments previs. La competició, que s'inaugurarà oficialment per part de l'alcalde d'Almussafes, Albert Girona, a partir de les 18,45 hores de demà dimecres, es desenrotllarà fins a dissabte que ve dia 21, ja que està previst que la final es dispute cap a les 16 hores.
De nou, la localitat d'Almussafes s'ha convertit en el gran bressol del motor a l'acollir l'esmentat esdeveniment d'abast internacional organitzat pel club local, en el que els 111 participants inscrits lluitaran en la pista per a obtindre el títol de nou campió europeu en l'escala U/5 Gran Escala. Representants de setze països europeus, com a Suïssa, Alemanya, Gran Bretanya, Noruega o Croàcia, entre altres, lluiten per alçar-se amb el triomf europeu, durant les sis jornades previstes per al desenrotllament de la competició.
A més, durant tota la setmana, el municipi d'Almussafes, convertit en la seu europea del radiocontrol, acull a al voltant de 400 assistents de diferents països europeus, que acompanyen els participants i que ja estan disfrutant, junt amb el públic en general, de la millor cita amb el motor de l'any 2012.
El passat dia 1 d´abril va tindre lloc la prèvia del campionat, a la que van assistir al voltant de 40 dels participants que ja s'estan donant cita en l'europeu. El canari David Pérez Pérez, de tan sols 11 anys d'edat, va aconseguir imposar-se en la prèvia, revalidant els seus últims èxits com a actual campió d'Espanya, d'Europa i del món en la categoria júnior.
Per al president del Club Autet, Enrique Esteve, “que el Campionat d'Europa se celebre a Almussafes és un verdader orgull per al club, un dels de major renom nacional en l'actualitat”. I afig que d'esta manera “els veïns d'Almussafes i de les localitats veïnes tindran l'oportunitat de disfrutar d'un gran espectacle esportiu amb els cotxes teledirigits més gran que existixen i que aconseguixen una velocitat de 90Km/h”.
En el campionat intervindrà un jurat format pel president de l'Associació Espanyola de Cotxes de Radiocontrol, José Alfonso Pineda, el president de la Federació Europea i Mundial, Dallas Mathiesen, i un jutge nacional, els que seran els encarregats de vetlar pel compliment de les normes establides. El dia de la final, que se celebrarà dissabte que ve dia 21, s'entregaran trofeus als 10 primers classificats, a més de premiar al millor corredor júnior i a la millor dona en competició.
És la segona vegada que la localitat riberenca acull un europeu i des del club organitzador confien a revalidar l'èxit de la primera cita, celebrat l'any 2008.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada