dimarts, 19 de juny del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA CONTRACTARÀ A 75 PERSONES GRÀCIES A LA SUBVENCIÓ De l’INEM AGRÍCOLA


L’Ajuntament d’Alzira contractarà a 75 persones per a dur a terme el Condicionament i millores per al desenvolupament rural a Alzira 2012 Fase/ I. Unes contractacions realitzades, gràcies a l’INEM Agrícola, amb una duració d’un mes i 18 dies.
De les 75 persones contractades, 63 seran peons agrícoles, 11 capatassos i hi haurà un encarregat. El pressupost total dels treballs és de 144.342,76 euros, subvencionats gràcies a l’INEM Agrícola en 143.977 euros. L’Ajuntament d’Alzira aportarà la resta, 365,76 euros.
El regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá, ha destacat: “Un any més, gràcies a esta subvenció, podem fer front a estos treballs, que permeten augmentar el drenatge dels barrancs. Treballs que són necessaris per a afrontar, de la millor manera possible i sense cap risc per a la localitat, les fortes pluges de tardor i la gran temuda gota freda. A més, donem treball a 75 persones de l’àmbit agrari desocupades” .

Les actuacions previstes passen per:

La millora en la capacitat de desaigüe d’un total de 49 barrancs. Concretament de: Colmenetes, De la Falsia, Tora, de la Barsella, Vilella, Dels Estreles, Fosc, Gràcia María, Garrigar, de l’Arena, Ràfol, Tisneres, Xavegó, de la Rabosa, Toll de la Vaca, Anell, Boves, Cremensó, Nofra, Pas del Llop, Patxorra, Pla de Monserrat, Racó de les Vinyes, Rumbau, Toro, Perona, Herba, Fiola, Pinet, Pedregar, de la Patà, Paella, de la Coma, de Barrablet, Casa dels Morts, de Massasseli, el Cano, Bosarta, de Sant Bernat, Chust, de l’Escorredor, de la Canal, Civila, de Sant Bernabé, Casterá, Clot del Peixet, Carasa, Cantal Gro i Mulata.

Adequació dels camins rurals.
S’establix com a prioritat els camins més afectats de les zones indicades, es plantegen actuacions puntuals per al seu manteniment i perquè complisquen els estàndards de seguretat, incloent-hi la reparació dels murs derruïts en els camins següents: Forn de Carrascosa, Sant Bernabeu, Benicull, Baix de Corbera, Xalets de Maça, Hort de Pellicer, Hort de Llidoner, Vell de Corbera, Velasco, Racó Vinyes, Bco. Casella, Tia Pepa, Puchol, Vell d’Alberic, Toro, Oria, Tolls, Rumbau, Hort de Forqueta, Portella de Severino, Pla de Monserrat, Forn de l’Ereta, Travessia Hort Llironer, Solana Casella, Les Coves, Transformador i Patà.

Adequació de les parcel·les municipals.
S’abordaran tasques de neteja de diverses parcel·les de propietat municipal per a adequar-les als estàndards actuals de salubritat d’espais públics situades en zones pendents d’urbanització, o solars urbans pendents de definició. Concretament en Hort de Redal, Horts Murta i Hort de Ros.

Eliminació d’Abocadors incontrolats.
En col·laboració amb el Departament de Servicis Públics, es desenvoluparà l’eliminació dels abocadors incontrolats, que a més, en funció de l’àmbit on es troben, podrà acompanyar-se de la restauració paisatgística de l’entorn on s’ubiquen estos abocadors.

Millora d’Espais mediambientals d’interés: paisatge.
És necessària la conservació i posada en valor de l’important Patrimoni Paisatgístic d’Alzira, que es vincula al Paratge Natural de la Murta i la Casella, la Muntanyeta i l’entorn dels Rius Xúquer i Verd.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada