divendres, 1 de juny del 2012

DIMITIX L’EDIL POPULAR DE BENIFAIÓ Mª DOLORES CUENCA GARCÍA



En el passat ple ordinari celebrat a Benifaió l’últim punt del dia arreplegava la renúncia al càrrec de regidora de l’ajuntament de l’edil del partit popular Mª Dolores Cuenca García.
Després de 17 anys com a regidora, des que accedira al camp de la política en actiu l’any 1995, Mª Dolores ha dirigit durant els seus anys de govern (1995-1999 i 2005-2012) la regidoria de serveis socials i sanitat.
Els portaveus de cada partit polític van tindre paraules per a l’edil després de la seua renúncia desitjant-li que gaudisca de la nova vida  i deixe arrere el treball polític.
Per la seua banda l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís va parlar de Mª Dolores com “la meua companya de partit des del principi. Ens dol que se’n vaja però per descomptat compartim la seua decisió després d’un treball intens en la política activa”.
Cuenca va deixar clar que la seua renúncia no és a causa de cap motiu en concret sinó que “després de 17 anys en política he de dedicar-li més temps a la meua família”.
L’edil va agrair als seus companys de partit tot el treball intens que han dut a terme aquests anys per Benifaió i no es va oblidar de tots els tècnics de l’ajuntament i en concret els treballadors de servicis socials per aconseguir tot el que hem aconseguit.
En el ple del pròxim mes de juny prendrà possessió del seu càrrec en substitució de Mª Dolores, la jove edil del partit popular Sandra Garulo Campa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada