dimarts, 27 d’agost del 2013

RAL·LI HUMORÍSTIC A L´ALCÚDIA



 El proper 2 de setembre a les 10 del matí, al carrer Milagro Martí, al costat del Mercat Municipal, començarà el Ral·li Humorístic 2013, en el que els equips participants, formats per un mínim de 4 persones i un màxim de 10 persones, rebran el seu dorsal i hauran de passar una prova d’alcoholèmia per a participar. Seguidament amb el seu enginy i humor hauran de superar nombroses proves molt divertides repartides per diferents llocs del poble en les que s’obtindran punts fins a aplegar a la Piscina d’Estiu Municipal on es disputarà la gran prova final i se sabrà quin grup és el guanyador amb el recompte de punts acumulats. Una vegada fet el còmput, es donarà pas a l’entrega de premis, amb 250€ per al primer premi, amb 150€ per al segon premi, 100€ per al tercer premi i 100€ al cotxe millor decorat que serà votat per la resta de participants.

A més, tots els participants, així com també el vehicle en el que circulen, hauran d’anar disfressats d’acord amb un tema de lliure elecció, almenys al inici del ral·li. En acabar, es farà el dinar de cloenda del ral·li al bar de la Piscina Municipal per als membres dels distints equips participants.
Els grups que es vulguen apuntar podran fer-ho a l’Espai Jove, del 26 al 30 d’agost, de 18:30h. a 20:30h en el que caldrà emplenar el formulari d’inscripció amb les dades de tots els components del grup.
Tots els equips que s’hagen inscrit prèviament hauran d’assistir el dia 30 d’agost, a les 13h, al Saló de Plens de l’Ajuntament (3a planta), on s’explicarà detalladament en que consistirà el ral·li, les proves i el dinar del dia de la competició, així com també la resolució de qualsevol dubte. Al final de la reunió es realitzarà el pagament de la quota d’inscripció, que és de 50€ per vehicle, inclòs el dinar de cloenda; s’aportarà tota la documentació necessària i tots els membres dels equips hauran d’acceptar les bases, que es poden consultar a la web de l’Ajuntament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada