dimarts, 8 de maig del 2012

VALORACIÓ DADES DESOCUPACIÓ DEL MES D’ABRIL DE 2012


A les Comarques de la Ribera Baixa i Ribera Alta, tenint en compte les dades de desocupació registrat en el mes d’abril de 2012, podem destacar que:
Es produïx un increment de la desocupació respecte al mes anterior de 394 persones, la qual cosa suposa un total de 33.334 aturats, una pujada de l'1,20%, superior a l’increment que s’ha produït a la Comunitat Valenciana, que ha sigut del 0,52%.
A la Ribera Baixa, es produïx un increment de 75 desocupats, la qual cosa suposa una variació mensual del 0,85%, amb la qual cosa el nombre de desocupats ascendix a 8.869.
A la Ribera Alta es produïx un increment de 319 desocupats, que suposa una variació mensual del 1,32%, i el nombre de desocupats ascendix a 24.465.
L’any 2011, l’evolució del nombre de parats a les dos comarques a l’abril respecte al mes anterior va apujar en 238 persones, un 0,77%, un increment inferior al produït enguany, que ha sigut de l'1,20%.
En termes interanuals, l’evolució ha sigut la següent:
La desocupació a la Ribera Baixa i Ribera Alta ha augmentat en l’últim any en 2.384 persones, la qual cosa suposa un augment del 7,70%.
Des de la UGT de la Ribera Baixa i Ribera Alta informen que les dades de desocupació del mes d’abril, on s’ha incrementat el nombre d'aturats en 394 persones, un 1,20%, posen de manifest la urgent necessitat de reconduir les polítiques dutes a terme des de l’Administració Valenciana, tenint com a prioritat la creació d’ocupació i evitar processos d’exclusió social.
Els Secretaris Generals de UGT Ribera Baixa i Ribera Alta Raül Roselló i Pepe Esteve consideren que “el país necessita un canvi d’estratègia en matèria econòmica que substituïsca les polítiques d’ajust radical per una política de flexibilització en la reducció del dèficit públic acompanyat per polítiques de creixement a nivell europeu, sinó és així es continuarà accentuant la recessió i incrementant la xifra de desocupats, la qual cosa unit a la debilitat dels sectors econòmics de les nostres comarques ens condemnaria a una eixida més tardana i dolorosa de la crisi en termes de creació d’ocupació”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada