divendres, 31 de maig del 2013

ALGEMESÍ DISPOSARÀ DE PUNTS WI-FI PER A ACCEDIR A INTERNET DE MANERA GRATUÏTA


La primera fase d’este projecte contempla quatre zones de cobertura situades en la Plaça de l’Ajuntament, la Plaça del Mercat, la Plaça de la Ribera i en el Parc Salvador Castell.


l´Ajuntament d’Algemesí i l’empresa local “Llimo.net” han arribat a un acord per a crear una xarxa Wi-Fi en la que s’oferirà un servici d’accés públic i gratuït a Internet.
Esta xarxa permetrà als usuaris connectar-se a una xarxa limitada i controlada, segons les especificacions de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, per als accessos públics a Internet, que permetrà accedir per mitjà de qualsevol navegador web d’un dispositiu mòbil, tablet o portàtil als llocs web que permet la legislació vigent. D’esta manera qualsevol ciutadà podrà accedir gratuïtament a Internet per a fer consultes ràpides, consultar la premsa digital o el correu electrònic o accedir a pàgines web institucionals.
La primera fase d’este projecte contempla quatre zones de cobertura situades en la Plaça de l’Ajuntament, la Plaça del Mercat, la Plaça de la Ribera i en el Parc Salvador Castell.
Per a saber si l’usuari està en la zona de cobertura, simplement caldrà consultar les xarxes d’Internet disponibles en el seu dispositiu, havent d’aparéixer una xarxa oberta sense contrasenya, “algemesi@llimo.net”. A l’obrir este navegador eixirà una pàgina que indicarà que s’ha connectat per mitjà de la xarxa gratuïta de l’Ajuntament, on podrà llegir les condicions de la prestació del servici, una vegada acceptades i iniciada la navegació l’usuariserà dirigit automàticament a la pàgina web de l’Ajuntament d’Algemesí, www.algemesi.net. I a partir d’ací podrà fer consultes, gestions o busca d’informació de manera gratuïta.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada