dimarts, 8 de maig del 2012

TEMPORADA DE GRANS ÈXITS PER AL CLUB DE VOLEIBOL D’ALZIRA



El primer equip ha aconseguit proclamar-se Campió de la Lliga Nacional de Primera Divisió. La capitana de l’equip va entregar a l’alcaldessa la copa que els acredita com a campiones i  una camiseta de l’equip com a record de l’èxit d’aquesta temporada.
A més, es va retre un sentit homenatge a Enia Martínez, jugadora del primer equip que es retira de la pista de joc per a passar a ocupar la Direcció Tècnica de l’Escola del Club
d´Alzira. Sense deixar de costat el seu director tècnic i entrenador, Fred Weil, pel seu treball constant i els èxits recollits.
L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el regidor d’Esports, Manolo Nebot, van rebre, ahir a la vesprada, en l’Ajuntament d’Alzira al Club Voleibol Alzira. A l’acte tampoc va faltar el president de la Federació Valenciana de Voleibol, José Antonio Navarro, el president del Club de l’entitat local, Xavier Pérez, i el director tècnic, Fred Weil.
També, es va atorgar una medalla a cada una de les jugadores de l’equip Infantil, que ha quedat en 4t lloc la seua primera temporada d’existència, i es va presentar la Fase d’Ascens a 1a divisió Autonòmica que jugarà l’equip Juvenil aquest cap de setmana a Alzira.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada