dimarts, 8 de maig del 2012

S’INAUGURA A ALZIRA L’EXPOSICIÓ ITINERANT “VISIÓ CIENTÍFICA DE LES DROGUES: SI SAPS NO ET FIQUES”.


Es pot visitar ALl MUMA fins al 13 de maig

El Museu Municipal d’Alzira acull fins al 13 de maig, l’exposició itinerant “‘Visió Científica de les Drogues: Si saps, no et fiques”. Una exposició, organitzada per La Fundació per a l’Estudi, Prevenció i Assistència a les Drogodependències, FEPAD, que arriba a Alzira gràcies a la Unitat de Prevenció Comunitària de l’Ajuntament, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat. La inauguració va tindre lloc divendres passat.
L’exposició és una rèplica de la mostra que es troba Al Museu Príncep Felipe, que ja ha sigut visitada per més de 20.000 valencians.
Diversos centres escolars d’Alzira ja han pogut visitar l’exposició, altres ho faran al llarg de la setmana. La mostra va dirigida a alumnes de 3r i 4t de l’ESO i 1r de Batxiller.
Durant una hora, una guia fa un recorregut per cinc blocs temàtics. Els alumnes fan un test previ a l’exposició i, un altre, una vegada acabat el recorregut per a així valorar el que han aprés.
Des del coneixement que oferix la ciència, i amb la intenció d’utilitzar-la com a vehicle per a la difusió d’informació científica, l’exposició oferix als visitants l’oportunitat de comprendre de manera interactiva el món de les drogues. Es tracta d’una potent ferramenta preventiva on, a través de mòduls interactius, panells gràfics i audiovisuals, programes informàtics i maquetes, es pot conéixer de forma amena, científica i lúdica el complex món de les drogues i les drogodependències.
D’altra banda, l’exposició permet incrementar la percepció de risc que els ciutadans tenen davant del consum de drogues. També oferix informació veraç sobre l’ús i abús de drogues a través de metodologies interactives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada