dimarts, 8 de maig del 2012

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ CONVOCA 19 BEQUES DINS DEL PROGRAMA “LA DIPU ET BECA”


Les beques estan dotades amb 500 euros bruts mensuals i els interessats es poden ja inscriure fins al 21 de maig al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Benifaió

L’Ajuntamentde Benifaió ha publicat a través del tauler d’anuncis de la seua pàgina web www.benifaio.es i al panell d’entrada al consistori les bases que regixen l’assignació de les beques remunerades per a 19 jóvens estudiants que desitgen fer pràctiques en l'administració local a través del programa de la Diputació de València “LA DIPU ET BECA” .
Les bases oferixen informació detallada sobre els requisits a complir per a accedir a les beques proposades segons la modalitat professional a exercir, com també els períodes de treball i la remuneració a cobrar de forma mensual, que en aquesta edició serà de 500 euros bruts mensuals, dels quals l’Ajuntament apostarà el 20 % de la mensualitat.
Les beques destinades a monitors de l’escola d’estiu (en total 14) tindran una remuneració de 1.094 euros segons el tipus d’activitat que realitzen, tal com s’especifica en les bases.
Les beques correspondran a cada un dels següents camps: Monitors temps lliure, Bibliotecari, Informàtic, Administratiu, electricista, relacions laborals i instal·lador manteniment.
Entre els requisits en les bases destaca que l’adjudicació de les beques es durà a terme per mitjà de concurrència competitiva entre les persones aspirants que reunisquen els següents requisits abans de finalització del termini de presentació de sol·licituds amb la prèvia documentació acreditativa: posseir el veïnat administratiu en algun municipi de la província de València, tindre 18 anys complits i trobar-se cursant algunes dels ensenyaments oficials a què correspon la beca en qüestió a sol·licitar.
El termini de presentació de sol·licituds en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Benifaió finalitza el pròxim 21 de maig.
Els interessats poden descarregar-se el full oficial d’inscripció en la web de la diputació www.dival.es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada