dilluns, 21 de maig del 2012

RENFE AMPLIA A L’ESTIU ELS SERVEIS A GANDIA I CULLERA


L’oferta d’estiu a la Comunitat Valenciana es completa amb les 50.000 places que Renfe oferirà a partir del 30 de juny en els nous trens Alvia que unixen  Madrid amb les platges valencianes de Gandia i Cullera.
Així circularà un tren diari per sentit i el viatge tindrà una duració de tres hores. El nou servei, que ja va circular en les dates punta de la passada Setmana Santa i el pont de Maig, es mantindrà fins al 9 de setembre pròxim.
Les dos ciutats valencianes estaran unides amb Madrid per mitjà d’un tren diari per sentit que eixirà des de l’estació Porta d’Atocha a les 9:50 hores i arribarà a la costa en tres hores. Mentrestant, l’Alvia eixirà diàriament des de Gandia a les 16:40 i arribarà a Madrid a les 19:40 hores, amb les parades que té a València a l'estació Joaquín Sorolla, i a Cullera.
Aquests nous serveis compten amb tarifes promocionals. A més de la clàssica tarifa d’anada i tornada, amb un 20 per cent de descompte, s’oferix la tarifa Estrela, que permet als clients obtindre descomptes d’un 40%, i la tarifa Web, amb descomptes de fins a un 60 per cent i que pot adquirir-se exclusivament a través de www.renfe.com .
Els bitllets es podran adquirir a través de tots aquests canals de venda i en el telèfon 902 320 320.
Els trens Alvia de la sèrie 130 d’alta velocitat són vehicles versàtils que poden circular indistintament per les línies d’ample internacional i per les d’ample nacional utilitzant els intercanviadors d’eixos instal·lats en les connexions entre ambdós infraestructures. La velocitat màxima que aconseguix la sèrie 130 és de 250 km/h en línies d’alta velocitat i de 200 km/h en les convencionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada