dilluns, 21 de maig del 2012

EL PARTIT POPULAR LI DONA L’ESQUENA A ALGEMESÍ


Absolutament totes les esmenes que Més Algemesí -a través dels representants de Compromís i Esquerra Republicana- va aconseguir fer efectives al Congrés dels Diputats les han votades en contra el Partit Popular.
Segóns explica Josep Bermúdez, portaveu del grup Municipal Més Algemesí, “Cap de les nostres propostes ha estat acceptada. Cal deixar ben clar que les nostres propostes no incrementaven la despesa de l’Estat. Eren esmenes que comportaven gastar els diners públics de tots d’una altra manera, que implicaven deixar d’invertir en despeses innecessàries com protocol, publicitat o altres despeses, i invertir eixos diners en allò que els ciutadans d’Algemesí necessitaven.
Segons aclarix Bermúdez, així és com el partit li ha negat a Algemesí diners per a la construcció d’una residència per a la tercera edat, d’una escola infantil o d’una rodona en el camí de la Creueta entre altres coses. Això sense comptar que tampoc ha volgut invertir en ajudes per al camp de la Ribera.

Bermúdez ha explicat que sóm l’únic partit local, que malgrat no tenir representació directa en els Corts Generals, ens hem preocupat de fer arribar-hi les nostres necessitats. Dissortadament els primers que haurien de fer  arribar aquestes necessitats, per ser en ells en els quals més ciutadans han confiat, no s’han pres la molèstia de fer-ho.
Més Algemesí lamenta la passivitat i la indiferència que han mostrat la secció local del Partit Popular envers els ciutadans que representen.
Segons explica el portaveu de Més Algemesí, “Malgrat tenir connexió directa amb els seus representants de partit, no s’han pres la molèstia d’indicar-los cap necessitat d’Algemesí. Organitzar festes i saraus no és l’única obligació del partit governant”.
Esta és la segona vegada que Més Algemesí fa arribar les necessitats del poble a Madrid. Així, Algemesí ha sigut el poble de la Ribera, que més present ha estat al Pressupost General de l’Estat. Segons Bermúdez, “el partit que governa en Algemesí no defensa com cal els interessos dels ciutadans que representa i calla la boca davant les estructures del seu partit, posant, novament, el partit per davant d’Algemesí”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada