dilluns, 21 de maig del 2012

MÉS ALGEMESÍ SOL·LICITA VEURE L’ESTUDI DE VIABILITAT ECONÒMICA DE LA GESTIÓ DEL PÀRQUING


Més Algemesí lamenta que després d’haver passat per dos plenaris el tema de la gestió del pàrquing un dels documents que no ha estat damunt la taula haja sigut un estudi econòmic sobre els costos i un estudi de viabilitat econòmica sobre l´us del pàrquing i l’ORA.
Segons recorda el portaveu de Més Algemesí Josep Bermúdez, el plec de condicions aprovat per l'Ajuntament ens “condemna” a pagar a una empresa concessionària una quantitat anual d'uns 240.000 euros independentment de l'ús que els algemesinencs facen del servei. “Recordem també que, des de que tenim aquesta terrible crisi, les places disponibles de l'ORA al voltant de la plaça del Mercat no són sempre utilitzades en la seua totalitat, per la qual cosa suposar que  recuperarem la quantitat que abonarem anualment a la empresa resulta una temeritat”.
Josep Bermudez lamenta no haver vist cap document o estudi seriós respecte a això. “No sabem si aquest equip de govern ha tingut present que al capdavall qui utilitze els serveis del pàrquing no estarà utilitzant l’ORA. Caldria doncs veure quin tant per cent d’usuaris li llevarà el pàrquing a l’ORA”.
En el darrer plenari d’aquesta setmana l’equip de govern ha insistit que allò que es  pagararà són els preus de cost del servei -de gestió i de manteniment-, però segons aclara Bermudez, l'Ajuntament no ha mostrat a l'oposició cap estudi dels costos, ni cap estudi de viabilitat que faça una previsió de quin en serà l'ús.
Segons explica el portaveu de Més Algemesí, “suposem que s’haurà fet un estudi de l’evolució de la recaptació de l’ORA dels darrers anys i que es tindrà un estudi seriós del costos de manteniment. Hem sol·licitat que se’ns faciliten aquest estudis, ja que, si no existixen seria una greu irresponsabilitat de l’equip de govern a l'haver aprovat el que han aprovat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada