dilluns, 21 de maig del 2012

CREACIÓ DE L’OFICINA D’INTERMEDIACIÓ HIPOTECÀRIA A ALZIRA




Des d’aquesta oficina s’oferirà informació i assessorament al mateix temps que es farà de mitjancer amb la part interessada.

El passat 18 de maig es va celebrar una reunió a tres bandes, entre l’Ajuntament d’Alzira, el Degà del Col·legi d’Advocats i representants d’oficines bancàries amb seu a Alzira.
El regidor d’urbanisme, Enrique Montalvá, ha posat en coneixement, la intenció que l’Ajuntament té de crear una Oficina d’Intermediació Hipotecària.
Per part dels Bancs i Caixes d’Alzira l’assistència ha sigut majoritària i han mostrat la seua voluntat de col·laboració a la proposta del regidor. A més, s’han realitzat propostes, tant des dels representants d’oficines bancàries, com des del Col·legi d’Advocats.
El principal objectiu d’aquesta Oficina és facilitar la comunicació entre les parts deutores i les entitats financeres per a trobar una solució davant d’una demanda d’execució hipotecària. Des d’aquesta oficina s’oferirà informació i assessorament, des d’una perspectiva legal, al mateix temps que s’intermedia amb la part interessada.
El regidor d’Urbanisme, Enrique Montalvá, ha destacat: “La reunió amb els responsables dels bancs i les caixes ha sigut molt satisfactòria, ja que ens han transmés la seua disponibilitat a col·laborar amb l’Ajuntament en la creació de l'Oficina d’Intermediació Hipotecària”.
La intenció és que puguen accedir a aquesta oficina persones o unitats familiars empadronades a Alzira, que siguen propietàries d’una vivenda habitual i que per la situació de crisi actual, puguen trobar-se en una situació d’execució hipotecària.
l’Ajuntament d’Alzira és pioner a la Comunitat Valenciana en la creació d’aquesta Oficina d’Intermediació Hipotecària, amb la qual cosa es mostra la sensibilitat de la Corporació Municipal, Bancs i Caixes i Col·legi d’Advocats d’Alzira, d’estar al costat del ciutadà en l'acrual època de crisi en què ens trobem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada