dimarts, 8 de maig del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA FINALITZA ELS TRACTAMENTS PREVENTIUS DE CONTROL DE PLAGUES EN EL SISTEMA DE CLAVEGUERAM



L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Sanitat, ha finalitzat els tractaments preventius i de manteniment, en matèria de control de plagues, en el sistema de clavegueram públic de la ciutat i els seus polígons industrials.
També s’ha sotmés a un rigorós tractament biocida amb efecte de xoc i, posterior efecte preventiu, a fi de garantir la menor presència possible de panderoles i rates durant els pròxims mesos estivals.

Els controls i tractaments amb productes químics s’estan realitzant per tots i cada un dels barris de la Ciutat, amb l’objectiu de garantir la menor presència possible d’aquestes plagues en els mesos estivals.

La regidora de Sanitat, Mercedes Bañeres, ha destacat: “Estos tractaments estan demostrant la seua eficàcia i reduïxen, sensiblement, l’índex d’este tipus de plagues. Cal destacar que, estes mesures preventives, es realitzen amb la mateixa intensitat i persistència durant tot l’any fins que es dóna per conclosa la presència de panderoles i rates a causa del descens de les temperatures”.

Després d’aquest tractament s’ha constatat que, en l’actualitat, l’índex de panderoles és sensiblement inferior a les detectades el passat any en aquestes mateixes dates. Segons els mostratges realitzats, el nivell ha descendit un 27%.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada