dijous, 10 de maig del 2012

ELS SUECA RICERS S’ACOMIADEN AMB VICTÒRIA


Els Sueca Ricers s’acomiaden de la LNFA Elit amb un sorprenent victòria davant del seu veí Valencia Firebats, en un partit marcat pel mal estat del terreny de joc i la intensa pluja caiguda durant el partit.
Amb aquest triomf tanquen amb bon sabor de boca una decebedora temporada en què la falta de jugadors i d'ajudes econòmiques han suposat un gran desavantatge per a poder fer front als millors equips de la lliga en la màxima categoria nacional, i per tant hauran de descendir de categoria la pròxima temporada.
Els Sueca Ricers s’enfrontaren als Firebats, en un partit més igualat que el disputat en la primera volta de la lliga, en què un equip arrosser amb moltes ganes de guanyar, recolzat per la seva afició, plantaren cara als tres voltes campions de lliga, emportant-se finalment la victòria l’equip local.
Els Ricers, amb molts menys jugadors que l'equip rival, s’avançaren al marcador en l’última jugada del primer quart del partit mitjançant una jugada de cursa del quarterback mexicà Manuel Munguía, desprès d’haver-se quedat el baló a escasses iardes de la línia d’anotació amb una recepció de passada del suecà Llorenç Lledó, llançat pel mateix Manuel Munguía, que marcava l’únic touchdown del partit.
Firebats intentà la remuntada en la segona meitat del partit però ensopegaven una i altra vegada amb les ganes de victòria de l’equip local, la defensa suecana liderada per Mariano Marqués i pel mexicà Oscar Alfonso Hernández, recolzats en tot moment per la seva afició tot i les inclemències meteorològiques, que impediren els intents d’anotació dels visitants.

Tampoc ha tingut una bona temporada la secció júnior de l’equip de Futbol Americà de Sueca  que no han aconseguit cap victòria, tot i que era el seu primer any en la competició i s’enfrontaven amb equips amb molts més anys d’experiència en el joc.
Una vegada finalitzada la temporada, Sueca Ricers se centraran en la captació de nous jugadors per a afrontar la pròxima temporada amb garanties, per la qual cosa han creat “L’Escola de Futbol Americà de Sueca” i diversos components de l’equip realitzen visites periòdiques a les escoles de la localitat perquè xiquets i xiquetes de totes les edats es familiaritzen amb aquest esport i coneguen unes nocions bàsiques, per a aconseguir que s’unisquen el major nombre de persones a aquest projecte, i que té gran acceptació entre els menuts.
Les distintes categories a què es poden unir les noves incorporacions són els equips de Futbol Americà Senior i Junior, i els equips de Flag Football, una modalitat del futbol americà que es juga sence contacte i en la qual poden formar part xics i xiques de totes les edats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada