dijous, 10 de maig del 2012

EL PRÒXIM 15 DE MAIG S’INICIA EL TERMINI DE COBRAMENT DE L’IBIU D’ALZIRA


Els rebuts domiciliats es cobraran en dos fraccions del 50 %, al juliol i octubre

Dimarts que ve, 15 de maig, l’Ajuntament d’Alzira inicia el termini de cobrament de l’Impost de Béns Immobles Urbans per als rebuts no domiciliats. El termini comprén fins al 16 de juliol de 2012.
Els rebuts domiciliats es cobraran en dos fraccions, la meitat el 9 de juliol i, la resta, el 22 d’octubre de 2012.
Per a beneficiar-se del pagament fraccionat, els rebuts han d’estar domiciliats abans del 30 de juny. Els interessats poden fer-ho de diferents formes:
-De forma presencial a l’Oficina de Recaptació de l’Ajuntament
-Per mitjà d’un escrit dirigit a l’Oficina de Recaptació, C/ Sant Roc, 8
-Enviant un correu electrònic a la direcció voluntaria@alzira.es, indicant les dades personals i bancaris del titular dels rebuts i el titular del compte, si no és la mateixa persona.
-Per fax al número 96 240 13 91, indicant les dades personals i bancaris del titular dels rebuts i el compte.
Des de la pàgina web de l’Ajuntament (www.alzira.es , Àrea Econòmica) es pot imprimir un model de domiciliació. Als contribuents que no tinguen domiciliats els seus tributs se’ls remetrà a l’inici del període, les cartes de pagament perquè puguen efectuar l’ingrés en les entitats bancàries col·laboradores.
Els contribuents que no reben les cartes de pagament les poden sol·licitar en l’oficina de recaptació, per telèfon (96 245 92 67) o e-mail (voluntaria@alzira.es).
Els veïns de La Barraca d’Aigües Vives podran sol·licitar-les en l’Ajuntament de La Barraca. A més, si es disposa de certificació digital podran imprimir-les des de la seu electrònica de recaptació (Portal de la Ciutadania en www.alzira.es).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada