dimarts, 22 de maig del 2012

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA L’ESTAT D’ABANDÓ DEL PALAU DE CASSASÚS




La portaveu dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, considera greu que el Palau de Cassasús s’estiga deteriorant sense que l’Alcaldessa d’Alzira realitze el més mínim manteniment.
Aguilar recorda que l’antic Palau és un immoble del segle XVII que va ser comprat per l’Ajuntament d’Alzira l’any 2005, per mes 100 milions de les antigues pessetes.
Segons Aguilar el Partit Popular, va anunciar que este palau seria rehabilitat i es convertiria en la seu de Comerç, Promoció Econòmica i Ocupació de la ciutat, cosa que com molts altres projectes del Partit Popular ha quedat en promeses incomplides, per no dir engany o mentides als ciutadans.
La dirigent socialista manifesta que la Conselleria d’Economia va concedir una subvenció a l’Ajuntament, un poc més de 443.000 euros, que no s'han pogut rebre per algun motiu fosc encara hui sense descobrir.
Segons explica Aguilar, El grup socialista va preguntar el 25 d’octubre del 2007 que s’informara d’això i encara hui la Sra. Alcaldessa, ni tan sols s’ha dignat a contestar.
Aguilar considera que després que ens hàgem gastat més de 600.000 euros en aquest edifici, el que s’hauria de fer és: d’una banda conservar-lo i per una altra cedir-lo a algunes associacions perquè l’utilitzen i que així no es deteriore, perquè amb els temps que corren no estem per a tirar els diners de tots per la mala gestió de la nostra alcaldessa.
Segons Aguilar el Palau de Cassasús va ser declarat Bé d’Interés Cultural, amb la categoria de conjunt històric, per tant el que hem de fer és intentar que no es deteriore i mantindre'l  per a conservar el seu gran valor històric i artístic.
La responsable socialista anuncia que el seu grup presentarà una moció en el ple perquè s’evite el deteriorament d’aquest edifici.
L’edifici està estructurat en tres plantes amb una façana d’estil senyorial i en la seua planta baixa destaquen els arcs gòtics i l'escut nobiliari.
És, explica Aguilar, junt amb la Casa Consistorial, un dels exemples més destacats d’arquitectura senyorial de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada