dimarts, 22 de maig del 2012

EL CONSELL COMARCAL DEL PSPV-PSOE DE LA RIBERA ALTA CELEBRARÀ EL SEU CONGRÉS EL 7 DE JULIOL


És necessari un nou impuls que visualitze i desemmascare els enganys del Partit Popular”.

L’objectiu és desenvolupar polítiques progressistes que es torne l’estat de benestar als ciutadans que el Partit Popular ara està destruint”.

El responsable d’organització i comunicació del PSPV-PSOE de la Ribera Alta, Fernando Pascual, considera que els socialistes de la Ribera Alta tindran establida la seua estructura comarcal i les comarques tornaran a tindre pes en l’organització territorial dels socialistes valencians.
Segons Pascual la nova estructura comarcal és una reivindicació de tota la militància de la Ribera com així va quedar demostrat en les nombroses esmenes que des de la comarca es van presentar en el Congrés Nacional.
Pascual afirma que tornar a les comarques com a model organitzatiu amb decisió política i administrativa serà el principi per a la recuperació de nombroses alcaldies que hui estan en mans del Partit Popular.
El dirigent socialista anuncia que l’Alcalde de l´l’Alcúdia s’ha postulat com a candidat a la secretària general de la Ribera Alta i que en el seu projecte està reactivar el socialisme de la nostra comarca.
Robert Martínez
El candidat a la secretària general dels socialistes de la Ribera, Robert Martínez, ha manifestat que és necessari un nou impuls que visualitze i desemmascare els enganys del Partit Popular.
Martínez ha declarat que és el moment d’un partit de tots i per a tots. El partit ha d’aprendre, a no ser només un partit en l’oposició, sinó d’oposició en cada Ajuntament de la nostra comarca. Els socialistes estaran presents i demostrant que també tenim vocació de govern, tenim capacitat i projecte per a això.
Segons Martínez el seu compromís és el treball diari i col·lectiu, i el contacte permanent amb els ciutadans i amb la militància.
Martínez considera que l’objectiu dels socialistes de la Ribera Alta és dinamitzar i coordinar l’acció política en cada municipi per a recuperar la confiança dels ciutadans i amb això recuperar els governs municipals per a desenvolupar polítiques progressistes que tornen l’estat de benestar als ciutadans que el Partit Popular ara està destruint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada