dimarts, 22 de maig del 2012

ALZIRA ORGANITZA EL CONCURS "MÚSICA PER LA IGUALTAT"


La regidoria d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira, ha organitzat un concurs titulat “Música per la Igualtat”. Està patrocinat pel Projecte RIU del Centre de Salut Pública d’Alzira i la Fundació CEPAIM de València.
El concurs tindrà lloc el dijous, 21 de juny, a les 17 hores en el Centre de Participació Ciutadana. El premi del concurs és de 200 euros per a canviar en diferents botigues i comerços locals, gràcies a la col·laboració de l’Associació Empresarial d’Alzira. A més, els guanyadors tenen la possibilitat de participar en les festes de Sant Bernat.


Bases del concurs
Podran participar en el concurs una persona, una parella o un grup. Cada participant, únicament, podrà interpretar una cançó.

Obligatòriament, les cançons interpretades han de guardar relació amb el tema: Promoció de la igualtat entre dones i hòmens.

Les cançons podran ser:
-creades especialment per al concurs.
-versions de cançons d’altres artistes i/o grups
L’organització facilitarà 3 històries sobre promoció de la igualtat entre dones i hòmens com a possibles exemples per a crear noves cançons o triar cançons conegudes.
Les cançons podran ser interpretades en qualsevol idioma, en cas de no fer-ho en castellà, s’aportarà la seua traducció per a la valoració de la lletra per l’equip organitzador.
Cada participant presentarà abans del divendres 1 de juny la lletra de la cançó concursant en el CPC perquè l’organització determine si pot ser apta per a concursar o no.
La lletra anirà acompanyada de: nom de la persona o grups que interpreten la cançó, direcció i telèfons de contacte.
Les persones participants firmaran la cessió dels drets d’imatge, veu i so de les cançons a les institucions que patrocinen el concurs.
El jurat estarà compost per, José Luis Mompó, representant de Serveis Socials del CPC; Fani Doceda, tècnica d’Infodona Alzira; Raquel José Chafer, agent d’Igualtat de l’Ajuntament; i dos agents de salut del Projecte RIU. La regidora d’Acció Social i representants de Salut Pública i del CEPAIM seran els encarregats d’entregar el premi al guanyador/a corresponent. 
 
El jurat valorarà les cançons participants seguint aquest ordre:
que la cançó promoga la igualtat entre dones i hòmens
que la cançó haja sigut creada especialment per al concurs
que siga una versió d’una cançó d’un altre/a artista o grup
la qualitat de la interpretació (so, harmonia, sincronització, posada en escena, coreografia, etc.)
Les bases es poden consultar en el CPC, estan a disposició de qui les sol·licite.
Per a més informació es pot cridar al telèfon 96 100 00 40 o personar-se en el CPC, en Plaça Jesús s/n, al barri de l’Alquerieta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada