dimarts, 24 d’abril del 2012

SOCIALISTES DE BENIFAIÓ DENUNCIEN QUE L’AJUNTAMENT INTENTE TRAURE BENEFICI D’UNA ACTIVITAT QUE NO LI COSTA DINERS


La portaveu socialista en l’Ajuntament, Marta Ortiz, ha explicat que “a pesar de reduir els monitors contractats per al taller de Pasqua, van mantindre el mateix preu i això dóna una imatge mesquina de l’ajuntament”

La portaveu socialista a l’Ajuntament de Benifaió, Marta Ortiz, ha denunciat que el consistori “intente traure benefici d’una activitat que no li costa diners”, ja que, segons ha explicat, en la Junta de Govern de 5 de març de 2012 es va aprovar contractar a 10 monitors per a un taller de pasqua amb un preu públic de 15 euros, no obstant això, com es van inscriure menys xiquets dels previstos l’ajuntament va decidir reduir a 8 monitors però mantindre el mateix preu per a l’activitat. Per això els socialistes consideren que aquesta actitud “només trasllada una imatge mesquina de l’ajuntament que fa la sensació de voler guanyar més diners quan no li costa res organitzar esta activitat”.
A més, Ortiz ha criticat que “amb menys monitors es posava en perill la qualitat de les activitats exercides perquè exposava als professors a situacions no desitjables perquè s’havien de fer càrrec de més xiquets”. 
 
Sense contracte.
D’altra banda, els socialistes també han denunciat que l’Ajuntament “volia cometre una irregularitat perquè van intentar que els monitors treballaren en la preparació dels tallers tres dies més dels contractats”. Açò es va aconseguir evitar “gràcies a la denúncia que vam fer des del grup socialista”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada