dissabte, 28 d’abril del 2012

L'AJUNTAMENT DE CULLERA SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB AFACU



L’Ajuntament de Cullera signa un conveni de col·laboració amb AFACU, Associació de familiars i malalts d’Alzheimer i altres demències.

L'alcalde de Cullera, D. Ernesto Sanjuán Martínez, va firmar el conveni en representació de l'Ajuntament de Cullera  amb l'objectiu  de fomentar totes les activitats dels ciutadans en matèria de serveis socials i comunitaris.Per part d'AFACU va firmar la seua presidenta, Mercedes Tormos Escrivá.

 l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer AFACU, és una associació sense ànim de lucre, qu téé entre els seus objectius la millora de la qualitat de vida de les persones amb demència i altres patologies que cursen amb deteriorament cognitiu, així com la dels seus familiars.
Per a això promou  activitats de col·laboració dirigides als familiars de malalts d'Alzheimer  i altres patologies,  a fi de prestar suport i recursos  a les famílies per a afrontar els efectes que  aquesta  malaltia ocasiona en el malalt i en el seu entorn familiar. 


El Conveni  establix  amb voluntat de perdurabilitat, un acord de col·laboració  entre les dos parts per tal de proporcionar a AFACU l'ús d'un local adequat per a l'exercici de les   seues activitats.   El local que se li assigna  és el  que té l'Ajuntament  en la planta baixa del carrer del Riu número 16 de    Cullera, seu del Consell de la Dóna,   que podrà utilitzar AFACU  tots els   dimarts i  divendres, de 17'30 a 19'30.  
  En el cas que per qualsevol circumstància durant la vigència del conveni  no fóra possible continuar  la cessió d'ús atorgada en eixe local, l'Ajuntament atorgarà a l'Associació AFACU l'ús d'un altre local municipal de característiques semblants i pel temps suficient  per a l'exercici de les seues activitats.
 l conveni tindrà  una duració bianual, i s'estendrà  als exercicis 2012 i 2013, si bé podrà  ser renovat cada any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada