divendres, 20 d’abril del 2012

CULLERA LAICA LAMENTA QUE L ´AJUNTAMENT NO INFORME DE L´ACTE QUE L'ENTITAT HA ORGANITZAT PER A LES FESTES MAJORS


A l´acte no va assistir cap representació del Govern Municipal.

Cullera Laica lamenta que en el programa de les Festes Majors de 2012 no s’haja informat correctament a la ciutadania de l’acte que L'entitat ha organitzat,  a pesar que l’Ajuntament va ser informat per escrit dels seus detalls.
També lamentem que no s’haja publicat l’article que es va remetre a l’Ajuntament per al llibre de Festes; un article que feia un resum dels actes organitzats per l’entitat per a les festes Majors dels darrers anys.
Lambert Olivert Arlandis
Cullera Laica indica en el seu comunicat que “No sabem si tot açò s’ha fet involuntàriament o deliberadament. Si s’ha fet involuntàriament, caldria prendre les mesures perquè no tornara a ocórrer. I si s’ha fet deliberadament, sols podem atribuir-ho a una forta mancança de cultura o de principis morals; i més quan l’acte tenia com a objectiu homenatjar un fill predilecte de Cullera: Lamberto Olivert Arlandis.”
Segons el comunicat, Cullera Laica no pot comprendre que a l’acte no assistira cap representació de l’equip de govern del Molt Il·lustre Ajuntament de Cullera, en particular de les regidories de festes i de cultura, ja que l’acte es feia dins de les Festes Majors, amb motiu del 75é anivesari de la mort de Lamberto Olivert Arlandis (1860-1937) i del 80é de la fundació de la Biblioteca Municipal (1932), dos efemèrides destacades en la història cultural de Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada