dimarts, 24 d’abril del 2012

ALMUSSAFES TRIA LA SEUA MASCOTA PER AL MES DE L´ESPORT 2012


L'alumna María Aguado Ortiz ha resultat vencedora de la huitena edició del concurs artístic municipal “Troba la mascota del Mes de l'Esport”. El seu dibuix, que convertix l'escut d'Almussafes en un esportista multidisciplinari, ha sigut triat pel Jurat entre un total de 227 treballs creats per estudiants de la localitat. La mascota triada presidirà el Mes de l'Esport 2012, que s'inaugurarà el pròxim 25 de maig.
La mascota que enguany anunciarà el Mes de l'Esport d'Almussafes és obra d'una jove alumna del col·legi Almassaf, María Aguado. El passat dia 27 de març, els representants del Consell Municipal d'Esports van triar el seu treball després de valorar la totalitat de les 227 obres que enguany s'han presentat al certamen artístic.
Irene Martínez Molina i Mar Benavent Grau també han sigut guardonades amb el segon i tercer premi del concurs, respectivament, que de nou ha obtingut una gran resposta per part dels estudiants de la localitat. “El foment de l'esport base és una dels nostres objectius prioritaris, per la qual cosa considerem que involucrar els nostres xiquets i jóvens en este tipus d'iniciatives resulta molt positiu, ja que ells analitzen la importància del mateix per a disfrutar d'una vida sana des d'un punt de vista artístic”, destaca el regidor d'Esports, Carles Grancha.
Del 25 de maig al 13 de juny, el pavelló poliesportiu acollirà la mostra de tots els treballs que representen, amb gran originalitat, les principals modalitats esportives del municipi. L'entrega dels guardons, una bicicleta de muntanya per a la primera classificada i material esportiu per als altres dos premiats, es durà a terme per part de les autoritats municipals coincidint amb la inauguració de l'onzena convocatòria del Mes de l'Esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada