dimecres, 21 de març del 2012

LA JUSTÍCIA DESESTIMA EL RECURS PRESENTAT PEL PP CONTRA EL CONSISTORI I DÓNA LA RAÓ A L´AJUNTAMENT DE SUECA

El tribunal ha donat la raó a l’Ajuntament de Sueca concloent “que el procediment seguit per a la modificació dels estatuts es va ajustar a la legalitat”.

El Jutjat del Contenciós Administratiu número 5 de València ha desestimat íntegrament el recurs interposat  pel Partit Popular contra l’acord adoptat en sessió plenària al setembre de 2009 per l’Ajuntament de Sueca, pel qual es va aprovar el canvi en la forma de gestió del servei de manteniment de jardins i zones verdes del municipi.
Una vegada finalitzat el període de concessió de l’empresa privada que fins aleshores s’havia encarregat del servei, Centre Verd, l’Ajuntament va considerar que l’empresa pública municipal Aigües de Sueca estava capacitada per a assumir la seua gestió. A més de l’estalvi econòmic que suposava  passar d’una gestió indirecta a una directa, s’aconseguia, des del consistori, augmentar el control i la capacitat de decisió sobre la gestió del manteniment i neteja dels parcs i jardins municipals.
El PP va al·legar en el seu recurs que s’havia infringit el procediment que s’ha de seguir per a la modificació dels estatuts i que la modificació va anar més enllà de l’ampliació de l’objecte social de l’entitat pública empresarial “Aigües i Sanejament”.
El tribunal ha donat la raó a l’Ajuntament de Sueca concloent “que el procediment seguit per a la modificació dels estatuts es va ajustar a la legalitat”.
La sentència demostra que les coses es van fer correctament i que en cap moment es va vulnerar cap dret de cap persona; senzillament es va atribuir la competència a l’empresa pública municipal Aigües de Sueca perquè es va considerar que era el més convenient per a millorar el servei”.
l’Alcalde de Sueca en l’època de la interposició del recurs i actual regidor de Personal, Joan Baldoví ha manifestat que “El PP ha demostrat amb este recurs que l’única cosa que pretenia era anteposar els seus interessos electorals, fent soroll i entorpint l’única intenció de l’equip de govern que era millorar el servei. No vam entendre la seua actitud ja que, al concedir-li el servei a una empresa pública municipal, ells també tindrien un millor i major accés a la informació de la gestió realitzada, i podrien intervindre en les decisions per estar representats en la Junta d’Aigües de Sueca”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada