divendres, 23 de març del 2012

ALGEMESÍ ESTUDIA AMPLIAR L´OFERTA D´IDIOMES I NIVELLS EN EL MUNICIPI

En l’actualitat l’EOI d’Algemesí oferix la possibilitat d’estudiar francés i anglés en els nivells bàsic i intermedi. En l’actualitat compta amb 455 places i alumnes matriculats.

Algemesí ha presentat l’exposició “100 anys de l’Escola Oficial d’Idiomes a Espanya” al Museu Valencià de la Festa i al qual ha assistit el Secretari Autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell acompanyat per l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, la regidor d’Educació, Beatriz Díaz i autoritats locals juntament amb membres de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira i Algemesí.

l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont ha anunciat que el Consistori, a través de la Regidoria d’Educació, estudia ampliar l’oferta actual d’idiomes i nivells que s’estudien al municipi a través de la delegació que l’Escola Oficia d’Idiomes té a Algemesí. Per a això, l’administració local es posarà en contacte amb l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira i amb la conselleria d’Educació per a sol·licitar impartir nous idiomes com l' alemany i ampliar els nivells actuals dels idiomes que ja s’impartixen.
l’Escola Oficial d’Idiomes d’Algemesí oferix la possibilitat d’estudiar tant francés com anglés, en els nivells bàsic i intermedi. En l’actualitat l’EOI d’Algemesí compta amb 455 ofertes de places i alumnes matriculats; un centenar de places més que l’oferta publicada en el curs 2009/2010, any en què es va posar en marxa la delegació de l’EOI d’Algemesí.
Iniciarem en breu les gestions amb la conselleria d’Educació i amb EOI d’Alzira per a ampliar l’oferta actual d’idiomes i de nivells existents ja que el coneixement i aprenentatge de noves llengües presenta cada vegada una major demanda”, assegura Beatriz Díaz, regidor d’Educació del consistori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada