dilluns, 27 de febrer del 2012

SUECA CELEBRA UNA JORNADA SOLIDÀRIA PER LA INVESTIGACIÓ DE MALALTIES RARES




En total es van aconseguir recaptar 1.265,76 euros

Amb l’objectiu de recaptar fons en benefici de la investigació de les malalties rares, que celebren el seu Dia Mundial el 29 de febrer, dos ciutadans del municipi de Sueca van decidir organitzar dissabte passat, de manera altruista, una jornada lúdica en la qual no va faltar la tradicional rifa de regals donats per seixanta comerços de Sueca. Gràcies a la rifa, i a les donacions dels assistents, es va aconseguir recaptar la xifra de 1.265,76 euros.
Els promotors de la jornada, Laia Osca i Samuel Viel, van organitzar una sèrie d’activitats lúdiques en el Pavelló Cobert, entre les quals van destacar partits de futbol sala, castells unflables per als xiquets, tallers de pintura de cares, globoflexia, papiroflèxia, contacontes...
A més dels comerços participants, diferents associacions del municipi i de fora van prestar també la seua col·laboració, com “A Passar-ho Be” i la Fundació de la Comunitat Valenciana Santos Andrés, Santiago i Miguel, així com la Federació de Malalties Rares de la Comunitat Valenciana, representada per Zaira Martín, que va oferir informació i consells als assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada