dimarts, 2 d’abril del 2013

LA CAMPANYA “CANVIEM SANCIONS PER MENJAR” D’ALZIRA ARREPLEGA 275 QUILOS D’ALIMENTS


  L’Ajuntament d’Alzira, des de la Biblioteca Pública Municipal, ha dut a terme, durant el mes de març, la campanya “Canviem sancions per menjar” Gràcies a ella, s’han arreplegat 275 quilos de menjar no perible i aliments bàsics, així com productes de neteja. 
Esta campanya de la Biblioteca Pública Municipal consistia a eliminar la sanció a les persones usuàries que tornaren els llibres amb retard, a canvi havien de portar aliments perdurables o no caducables per a ajudar a les famílies necessitades de la localitat. Si bé, qualsevol usuari de la biblioteca podia participar de la mateixa.
Per mitjà d’esta campanya es pretenia que aquells usuaris que tingueren un retard en la devolució dels seus llibres es feren a la idea de tornar-los al tindre un fi solidari. Recordem que les sancions que s’imposen no són econòmiques, si no, que impossibiliten el poder traure llibres de qualsevol de les Biblioteques distribuïdes en la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de la Conselleria de Cultura.
El regidor de Cultura, Carlos Correal, ha destacat la bona acollida que ha tingut esta campanya. “Estem satisfets per la resposta dels usuaris de la Biblioteca davant de la campanya, participant activament de la mateixa, tant si tenien llibres per a tornar o no. Gràcies a la mateixa, prop de 25 usuaris han tornat els seus llibres a la biblioteca i se’ls ha eliminat la seua sanció. A més ha sigut molta la gent que ha volgut col·laborar aportant el seu gra d’arena col·laborant amb la causa”. L’edil ha conclòs: “Donada la bona acollida que ha tingut la campanya, tenim previst tornar a portar-la a cap en uns mesos”.

Els aliments arreplegats en esta campanya s’han entregat a Creu Roja Alzira, que serà l’encarregada de repartir-los a les famílies més necessitades de la població.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada