dilluns, 27 de febrer del 2012

SUECA MODIFICARÀ EL CANVI D´ESTACIONAMENT DE MENSUAL A SEMESTRAL

El pròxim mes de març entrarà en vigor aquesta nova mesura.
Els canvis d’estacionament es realitzaran, a partir d’ara, únicament l’1 de febrer i l’1 d’agost.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana té com a objectiu principal dur a terme en el municipi una sèrie de mesures dirigides a facilitar el trànsit per la ciutat, millorar tots els estacionaments i disminuir els problemes que en sorgisquen entre vianants i conductors. “ Considerem que és una proposta molt positiva per a tots els ciutadans, i és equitativa en el temps per als propietaris de les vivendes i comerços dels dos costats del carrer”, ha assenyalat la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.
A més de millorar la situació del trànsit, evitant les aglomeracions que es produïen els dies 1 de cada mes amb els canvis i els oblits, especialment quan queien en festius i es produïa una major afluència de ciutadans en els carrers, amb esta mesura s’aconseguirà disminuir el nombre de multes i les actuacions de la grua que suposaven un cost per als ciutadans.”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.
Per a la realització dels dos únics canvis que es produiran anualment, s’han buscat dos dates que resulten, a priori, més còmodes per als ciutadans. “Hem intentat evitar el dia 1 de gener, per la festivitat de cap d’any i any nou; per això hem optat pel febrer. També hem triat l’1 d’agost per al canvi, perquè es produirà en plenes vacances estivals i, per tant, en una època en la qual la ciutat té menys trànsit de vehicles i les molèsties seran menors”, han assenyalat fonts de la Policia Local.
Aprofitant esta circumstància, l’Ajuntament procedirà a la renovació de tots els senyals de la ciutat que indiquen canvis d’estacionament, substituint-les per unes noves adequades a la legislació vigent. A més, des de la Policia Local es realitzarà una campanya per a informar els ciutadans a través dels mitjans de comunicació i de díptics informatius que es repartiran pel municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada